Objevte leštěnky ALEX, pomohou vám, aby vaše podlaha vypadala skvěle!

Dřevěné podlahy přinášejí teplo a komfort do domu, a také jsou ideální pro určité typy dekorativních stylů. Zároveň však mají určité nevýhody. Je potřeba věnovat jim zvláštní péči a jsou dosti choulostivé. V takových případech jsou podlahové vosky a leštěnky skvělým řešením pro ochranu dřevěné podlahy a péči o ni, a navíc jí dodají velkolepý lesk.

Díky leštěnkám vyrobeným s extrakty z přírodních složek budou vaše podlahy vyživené, dobře chráněné před vznikem skvrn, které se mohou dostat do dřeva, a budou mnohem odolnější vůči jakémukoli problému. Zároveň je ochráníte před opotřebením a poškrábáním.

Můžete je použít na různé typy podlah: klasické voskované, olejované nebo vitrifikované.

1) Na voskované podlahy se doporučuje použít leštěnka pro aplikaci přímo dřevo. Ta se nanáší přímo na povrch pomocí vlhkého hadříku.

2) Na vitrifikované nebo olejované podlahy se doporučuje použít leštěnku zředěnou ve vodě. Ta by se měl nanášet mopem na čištění podlahy.

Tyto leštěnky navíc vašim podlahám vrátí přirozený lesk a zároveň je zanechají velmi hladké. Podlahy tak získají saténový efekt. Díky jejich použití nebudete zanechávat stopy ani neuklouznete.

Výsledek je skvělý a před vznikem skvrn, vlhkostí, škrábanci a dalším poškozením je zcela ochrání.

A co vy, troufnete si to vyzkoušet?