Jak dodat podlaze lesk?

Aby se vaše podlaha leskla, nejprve svou laminátovou, studenou nebo vinylovou podlahu vyčistěte suchým mopem. Vezměte mop na prach a použijte ho za sucha na ošetřovaný povrch.

Pro lepší účinnost čištění můžete na mop nastříkat speciální přípravky pro mopy. Tyto přípravky dodávají okamžitý lesk a zároveň chrání a čistí podlahu.

Je důležité, abyste v prostorách, kterými se často prochází, jako jsou společné prostory, prováděli intenzivnější čištění, tak dosáhnete zachování lesku.

Pokud to, co hledáte, je obnova podlahy, můžete použít vosky a nanášet je každé 3 měsíce až 6 měsíců v závislosti na stavu podlahy.

ALEX vám nabízí různá řešení, jak provádět ošetření častěji, aby byla vaše podlaha zachována v dobrém stavu. Pokud hledáte obecnější péči o vaši dřevěnou podlahu, použijte samolešticí vosk, který vaši podlahu ochrání, oddálí přirozené opotřebení, a zároveň jí dodá maximální lesk. A pokud to, co opravdu hledáte, je opakovaná péče, máte k dispozici renovační vosk, který se nanáší přímo na podlahu. Je to ideální ošetření, které vaši podlahu rychle a snadno obnoví a ochrání.